MEIE PRIVAATSUSAVALDUS

Viimati uuendatud: 2020 08 31

ülevaade

Mars on uhkusega üle 100-aastane pereettev?te. Iseseisvus annab meile vabaduse seada esikohale p?lvkonnad, mitte kvartalid, et saaksime rahastada ettev?tte tulevikku, oma inimestesse, tarbijatesse ja planeeti pikaaegselt ette — k?ik p?hinevad ajastukindlatel p?him?tetel. Usume, et homne maailm s?ltub t?nasest ?ritsemisviisist.?

Meie andmete privaatsuse p?him?tted:

  1. V??rtustame ja austam meile usaldatud isikuandmeid.
  2. Püüame olla meie hoolde antud isikuandmetega l?bipaistev, vastutustundlik ja juhinduda oma viiest p?him?ttest ning seadusest.?
  3. J?rgime ja austame oma tarbijate, klientide ning kandideerijate privaatsus?igusi?
  4. Pühendume oma privaatsuse ja turvatavade j?tkuvale t?iustamisele.

See privaatsusavaldus pakub teavet selle kohta, kuidas kogume, kasutame ja jagame isikuandmeid ettev?ttes Mars, Incorporated ning selle kontserni ettev?tetes, kuhu kuuluvad tütar- ja sidusettev?tted (edaspidi ?Mars“ v?i ?meie“), meie veebilehtede, mobiilirakenduste v?i muude seda privaatsusavaldus n?itavate lehtede (edaspidi ?lehed“) kaudu. See privaatsusavaldus kehtib ka teilt isiklikult ja mistahes meie jaemüügi kohtades ning/v?i loomakliinikutes (ja ka ?lehtedel“) ja Marsis t??kohale kandideerimisel kogutud teabe kohta.

Oma isikuandmete Marsile jagamisega seotud p?ringu saatmiseks kasutage seda linki.?

Mille kohta see privaatsusavaldus kehtib?

Isikuandmete kogumine – mida, miks ja kuidas

Milliseid isikuandmeid kogume ja t??tleme?

Miks kogume ja kuidas kasutame teie isikuandmeid?

Kuidas teie teavet teistega jagame ja avaldame?

Marsi ametikohale kandideerimine?

Kuidas suhtleme teiega?

Lapsed

Kuidas on lood laste privaatsusega?

Reklaamimine ja küpsised

Millised on meie huvip?hise veebireklaami p?him?tted?

Abistav lisateave

Mida peaksite veel teadma?

Kontaktandmed

Kuidas saate meiega ühendust v?tta?

Teile kehtida v?ivad seadused ja ?igused

üksikandmete ?igused

Millised on teie privaatsus?igused Californias?

Muudatused

Selle privaatsusavalduse muudatused.

See privaatsusavaldus kehtib ettev?tte Mars, Incorporated ja selle kontserni ettev?tete kogutud v?i t??deldud isikuandmetele. Privaatsusavaldus kehtib, kui kogume isikuandmeid isiklikult, meie veebilehtede, mobiilirakenduste, e-kirja, loomahaiglate, sotsiaalmeedia ja muude seda privaatsusavaldust n?itavate lehtede (?lehed“) kaudu. ?Teie isikuandmed sisaldavad teavet v?i teid otse v?i kaudselt tuvastatavaid andmeid (?Isikuandmed“). ?See h?lmab tuvastajaid nagu nimi, isikukood, asukoha andmed, e-tuvastaja v?i füüsilisi, füsioloogilisi, geneetilisi, vaimseid, majanduslikke, kultuurilisi v?i sotsiaalseid tunnuseid. ?T?helepanu: isikuandmete m?iste v?ib erineda piirkonniti. Kui kogume teie piirkonnas isikuandmeteks peetavat teavet, kasutame seda vastavalt sellele privaatsusavaldusele ja kehtivale kohalikule seadusele. ? ?

Teie isikuandmete kohta k?ivate poliitikate ja tavade m?istmiseks lugege seda privaatsusavaldust hoolikalt. See privaatsusavaldus v?ib aeg-ajalt muutuda. Sisu muudatustest anname teada oma kodulehel teatise avaldamisega m?istliku aja jooksul ja ?Viimati v?rskendatud“ kuup?eva muutmisega. Uuenduste jaoks külastage praegust lehte uuesti.?

J?rgime riigi ja kohaliku omavalitsuse andmekaitse seaduseid ning t??tame koos kaitseasutustega.

Kui olete andmet??tleja p?him?tet tunnistavas v?imkonnas, siis andmet??tlejaks on

Mars, Incorporated
privaatsusosakonna juhata
Dundee Road?
Slough, Berkshire SL1 4LG
V?tke ühendust siit?

Kui teil on küsimusi oma isikuandmete kasutamise kohta, saate suhelda andmet??tlejaga. Selleks kl?psake siia v?i siia. ?Lisaks lugege alumist jaotist ?üksikandmete ?igused.

V?ime koguda ja t??delda mitmesse kategooriasse kuuluvaid isikuandmeid. ?J?rgmistele isikuandmete kategooriatele j?rgnevad nende allikad, eesm?rgid ja avaldused.

  • Tuvastajad. Saame tuvastajad otse teilt v?i muudelt osapooltelt nagu andmevahendajatelt v?i sotsiaalmeedia platvormidelt. Tuvastajad on n?iteks teie nimi v?i kontaktteave. Nendega pakume ja t?iustame teie n?utavaid v?imalusi, tooteid ning teenuseid registreerumise, v?istluste ja pakkumiste tarvis, teiega suhtlemiseks teabe andmise eesm?rgil, isikup?rastatud sisu ning teabe esitamiseks ja reklaamlehtede, sooduskoodide, n?idiste, pakkumiste ning muu meie toodete v?i kontserni ettev?tete kohta k?iva teabe saatmiseks, kui t?idame teiega s?lmitud lepingu alusel oma kohustusi, klientide v?i müüjate hindamiseks ja kinnitamiseks vajalike isikuandmete t??tlemiseks, asjakohaste reklaamide esitamiseks ja/v?i uuringu tarbeks. Neid jagatakse ?rilistel eesm?rkidel Marsi kontserni ettev?tete ja teenusepakkujatega.?
  • Isikuandmete kategooriad kliendi kannetes. Saame seda otse teilt. Sellega pakume ja t?iustame teie n?utavaid v?imalusi, tooteid ning teenuseid, isikup?rastatud sisu ning teabe esitamiseks ja reklaamlehtede, sooduskoodide, n?idiste, pakkumiste ning muu meie toodete v?i kontserni ettev?tete kohta k?iva teabe saatmiseks, kui t?idame teiega s?lmitud lepingu alusel oma kohustusi ja/v?i klientide v?i müüjate hindamiseks ning kinnitamiseks vajalike isikuandmete t??tlemiseks. Neid jagatakse ?rilistel eesm?rkidel Marsi kontserni ettev?tete ja teenusepakkujatega.
  • Kaitstavate liigituste tunnused. Kaitstavaid liigituste tunnuseid saame otse teilt v?i muudelt osapooltelt nagu andmevahendajatelt v?i sotsiaalmeedia platvormidelt. Sellega pakume ja t?iustame teie n?utavaid v?imalusi, tooteid ning teenuseid, kui t?idame teiega s?lmitud lepingu alusel oma kohustusi ja/v?i klientide v?i müüjate hindamiseks ning kinnitamiseks vajalike isikuandmete t??tlemiseks. Neid jagatakse ?rilistel eesm?rkidel Marsi kontserni ettev?tete ja teenusepakkujatega.
  • ?rialane teave. Saame selle otse teilt, kui ostate kaupu ja teenuseid mistahes meie jaemüügi kohas, sh meie loomahaiglates v?i internetis. ?rialase teabega pakume ja t?iustame teie n?utavaid v?imalusi, tooteid ning teenuseid, isikup?rastatud sisu ning teabe esitamiseks ja reklaamlehtede, sooduskoodide, n?idiste, pakkumiste ning muu meie toodete v?i kontserni ettev?tete kohta k?iva teabe saatmiseks ja/v?i asjakohase reklaami esitamiseks. Neid jagatakse ?rilistel eesm?rkidel Marsi kontserni ettev?tete ja teenusepakkujatega.
  • Internet v?i muu sarnane v?rgutegevus. Saame seda kaudselt teilt (nt teie toimingute j?lgimisel meie lehtedel) v?i muudelt osapooltelt nagu andmeanalüüsi pakkujatelt. Nendega pakume isikup?rastatud sisu ja teavet ning saadame reklaamlehti, sooduskoode, n?idiseid, pakkumisi ning saadame muud meie toodete v?i kontserni ettev?tete kohta k?ivat teavet ja/v?i esitame asjakohast reklaami. Neid jagatakse ?rilistel eesm?rkidel Marsi kontserni ettev?tete ja teenusepakkujatega.
  • Geograafilised asukohaandmed. Saame geograafilisi asukohaandmeid otse ja kaudselt (nt, kui lubate asukoha teenused) teilt ning/v?i muudelt osapooltelt nagu sotsiaalmeedia platvormidelt. Sellega pakume ja t?iustame teie n?utavaid v?imalusi, tooteid ning teenuseid registreerumise, v?istluste ja kampaaniate tarbeks, isikup?rastatud sisu ning teabe esitamiseks ja reklaamlehtede, sooduskoodide, n?idiste, pakkumiste ning muu meie toodete v?i kontserni ettev?tete kohta k?iva teabe saatmiseks, kui t?idame teiega s?lmitud lepingu alusel oma kohustusi ja/v?i asjakohase reklaami esitamiseks. Neid jagatakse ?rilistel eesm?rkidel Marsi kontserni ettev?tete ja teenusepakkujatega.
  • Ametialane v?i t??le v?tmisega seotud teave. Saame ametialast v?i t??le v?tmisega seotud teavet otse teilt v?i muudelt osapooltelt (nt taustakontrolli pakkujatelt). Kasutame neid t??avalduste t??tlemiseks ja teiega s?lmitud lepingu kohustuste t?itmiseks. Neid jagatakse ?rilistel eesm?rkidel Marsi kontserni ettev?tete ja teenusepakkujatega.
  • Muudest isikuandmetest tehtud j?reldused. Saame neid j?reldusi kaudselt teilt (nt teie toimingute j?lgimisel meie lehtedel) v?i muudelt osapooltelt nagu andmeanalüüsi pakkujalt. Nendega pakume ja t?iustame teie n?utavaid v?imalusi, tooteid ning teenuseid, isikup?rastatud sisu ning teabe esitamiseks ja reklaamlehtede, sooduskoodide, n?idiste, pakkumiste ning muu meie toodete v?i kontserni ettev?tete kohta k?iva teabe saatmiseks ja/v?i asjakohase reklaami esitamiseks. Neid jagatakse ?rilistel eesm?rkidel Marsi kontserni ettev?tete ja teenusepakkujatega.

V?ime koguda teavet teistest allikatest, sh kontaktiloendid ja demograafiline teave. Seda v?idakse seostada kirjeldatud eesm?rkidel kogutava muu teabega.

Kogume j?rgmisi isikuandmeid:

  • isiklikud kontaktandmed. See h?lmab teavet nagu nimed, aadressid, telefoninumbrid v?i e-posti aadressid. N?iteks, mil esitate kontaktandmed internetis registreerumisel, meiega ?ritsedes v?i meile teenuste pakkumisel. Osadel lehtedel saab konto luua ka selleks otstarbeks valitud kasutajanime ja parooliga.
  • Teave meiega tehtu tehingute kohta. N?iteks ostuajalugu, makse ja tarne teave ning muu teave selle kohta, kuidas kasutate meie tooteid v?i teenuseid.
  • Makseteave. See h?lmab krediit- v?i deebetkaardi teavet, e-makse kontot v?i muid maksmisvalikuid.
  • Kordumatu kliendi ja ?rialane teave. N?iteks kasutajanimed ja muud sisselogimisandmed.
  • Teave, mille alusel huvitute ametikohast. N?iteks eelistused, varasemad t??kohad ja muu t??avaldustes mainitud teave.
  • Demograafiline teave. N?iteks andmed nagu vanus, sugu, harrastus, maitse v?i eelistused.
  • Klientide v?i müüjatega s?lmitud lepingute jaoks vajaminevad andmed. See h?lmab kliendi v?i müüja hindamist ja temaga koost?? alustamist. N?iteks kogume krediidi seisu v?i avalikku sanktsioonide v?i j?lgimisnimekirja teavet. ?
  • Meie lehtedelt ja sotsiaalmeedia lehtedelt kogutud teave. See h?lmab meiega suhelde kogutud teavet. N?iteks ajaveebide, teadete tahvlite v?i sotsiaalv?rgustiku kaudu avaldatud arvustused, pildid v?i muu teave.
  • Seadme teave. N?iteks andmed teie arvuti IP-aadressi, seadme ID, ?seadme operatsioonisüsteemi ja veebibrauseri tüübi kohta, enne v?i p?rast Marsi veebisaiti külastatud veebisaitide, Marsi veebisaidil vaadatud veebilehtede ja tehtud toimingute ning reklaamile reageerimise kohta.
  • Kolmandate poolte teenuse- ja reklaamipartnerid v?ivad samuti automaatselt teavet koguda.
  • Muu teie n?usolekul teilt kogutav teave.

Teie lemmiklooma teave nagu lemmiklooma liigid, t?ug, sünnip?ev v?i ravilugu ei kuulu isikuandmete alla.

V?ime kasutada teie isikuandmeid mitmetel seaduslikel eesm?rkidel, sh:?

  • teie n?utavate v?imaluste, toodete ja teenuste pakkumisks. V?ime kasutada kogutavaid isikuandmeid teie n?utavate omaduste, toodete ja teenuste pakkumiseks ning nende kasutamise v?imaldamiseks. Se h?lmab makse t??tlemist ostude, tellimuste v?i allahindluste puhul ja v?imalike pettuste eest kaitsmiseks v?i nende tuvastamiseks.
  • Registreerumine, v?istlused ja kampaaniad. V?ime teid omal soovil v?istlustesse lisamiseks kasutada teie isikuandmeid, teavitada teid tulemustest ja registreerida teid kindlate v?imaluste, toodete ning teenuste saamiseks vastavalt teie turunduseelistustele.
  • Teiega suhtlemiseks ja teile teabe esitamiseks. V?ime kasutada teie isikuandmeid teiega suhtlemiseks, teie küsimustele v?i arvamustele vastamiseks v?i teile uuenduste ja uudiste esitamiseks. Kui olete huvi tundnud Marsi ametikohtadest, siis sobiva ametikoha vabanemisest teie teavitamiseks.
  • Isikup?rastatud sisu ja teabe pakkumiseks ning bro?üüride, kupongide, n?idiste, eripakkumiste ja muu teabe saatmiseks meie toodete v?i meie kontserni ettev?tete kohta. Küsime seadusest tuleneva n?udmise puhul e-posti aadresse esitanud külastajatelt, kas nad tahaksid meilt saada t?iendavat teavet v?i uuendusi nagu kontserni ettev?tete toodete ja teenuste teavet. Lisaks pakume külastajatele loobumist, kui nad ei soovi enam saada meilt teavet. Vahel v?idakse teil paluda, et telliksite enne meiega suhtlemist teatud viisil v?i enne kindlate teenuste avaldamist.
  • Kui t?idame teiega s?lmitud lepingust tulenevaid kohustusi. V?ime vajadusel kasutada teie isikuandmeid, kui t??tate teenusepakkujana v?i kandideerime meil pakutavale ametikohale. Kui olete meie teenuste tarbija v?i kasutaja, kasutame teiega s?lmitud lepingust tulenevate n?udmiste t?itmiseks teie isikuandmeid.
  • Klientide v?i müüjate hindamiseks ja kinnitamiseks. See h?lmab osade klientide v?i müüjate isiku ja krediidi seisu kinnitamist, hoolsuskohustust ning avalike valitsuse ja/v?i sanktsioonide loendite ning muude teise osapoole andmeallikate j?lgimist, Marsi juhtumiregistrite ja haru hoiatussüsteemide ning/v?i muu osapoole kinnitamisteenuste kasutamist ja nendes osalemist. Nende isikuandmete kogumisel v?idakse kaasata krediidiinfoagentuuri v?i muud osapoolt.
  • Vastavate reklaamide esitamiseks. V?imalike klientidega suhtlemiseks v?ime osta ja kasutada tellijate e-posti aadressite loendeid. Palume loendite pakkujatelt kinnitust, et esitatakse vaid e-posti kaudu pakkumisi ja teavet saada tahtjate isikuandmed. Reklaamimiseks v?ime kasutada ka demograafilist teavet ja eelistusi, et j?uda v?imalikult t?pse sihtgrupini. Nii n?evad kasutajad neile t?en?oliselt k?ige huvitavamaid reklaame. Austame tühistamispalveid. Lisateavet meie reklaamitavade kohta leiate, kui kl?psate siia, et lugeda meie huvip?hise veebireklaami p?him?tteid.
  • Teile muude eripakkumiste tegemiseks.. Vahest avaldame posti teel pakkumisi, sooduskoode ja teavet, sh katalooge. N?iteks kui kliendid teevad veebitellimuse m?nes meie kataloogipoes v?i tellivad ühe meie kataloogidest, v?ime nad lisada selle kataloogi tellijate nimekirja. V?ime kasutada ka muude osapoolte v?i avalike allikate loendid. Teie n?usolekul v?ime vahetada nimesid ja aadresse teiste pakkumiste esitamiseks teiega posti teel ühendust v?tvate ettev?tetega. V?ite loobuda igal ajal.
  • Lehtede kaudu meie pakutavate v?imaluste, toodete ja teenuste t?iustamiseks. V?ime kasutada isikuandmeid Marsi kontserni tootepakkumiste, teenuste, lehtede ja v?imaluste t?iustamiseks.
  • Teatud automatiseeritud otsuste teemise toimingute tarvis. V?ime kasutada kogutavaid isikuandmeid veebireklaamide jaoks ja/v?i teile isikliku profiili loomiseks. All kirjeldatakse kogutavaid isikuandmeid, nende kasutamist ja, kuidas saate tühistada mistahes automatiseeritud otsustamise.

Millistel seaduslikel alustel v?ime t??delda teie isikuandmeid?

  • Vajalike huvide kaitsmiseks. N?iteks v?ime t??delda isikuandmeid tervise ja ohutuse nimel, kui olete Marsi asutuses, t??le kandideerimisel, lepingute pikendamisel t??andja kohalolekul m?nes ?igusruumis ning avaliku huvi kaitsmiseks.
  • Teie m?rguande peale ja teie n?usolekul.
  • Teadusliku uuringu p?hjustel.
  • Muudel seaduslikel ?rieesm?rkidel. See h?lmab, kuid mitte ainult, seadusega n?utavat ja ülal kirjeldatud eesm?rke.

Kuidas teie isikuandmeid teistega jagame ja avaldame?

V?ime jagada v?i avaldada teie isikuandmeid j?rgmistel juhtudel.?

  • Ettev?ttega Mars ja Marsi kontserni ettev?tetega;
  • Edasimüüjatele v?i agentidele. V?ime jagada teie isikuandmeid enda palgatud ettev?tetega, et pakkuda meile teenuseid. Kui jagame isikuandmeid ettev?tetega, et nad pakuksid meile teenuseid, on neil keelatud neid kasutada mistahes muul eesm?rgil. Nad peavad hoidma teie isikuandmed enda teada, va teie n?usolekul.
  • Kui ettev?tte muude varadega koos antakse kellelegi üle ka teie isikuandmed.
  • Kui oleme saanud teilt m?rguande v?i n?uaoleku avaldada teie isikuandmeid.
  • Seaduse t?itmiseks v?i kohtumenetluses n?utavatele seadusj?rgsetele p?ringutele, sh ?iguskaitseorganite ja riigiasutuste esitatavatele p?ringutele vastamiseks.
  • Tarbijakaebuste v?i v?imaliku ebaseadusliku tegevuse uurimiseks, Marsi veebisaidi terviklikkuse kaitsmiseks, teie tellimuste t?itmiseks v?i mis tahes ?iguskaitseorganite uurimistoimingutes koost?? tegemiseks.
  • Marsi kontserni k?igi ettev?tete v?i meie klientide omandi ja ?iguste kaitsmiseks, sh meie veebisaidi ja teenuste kasutamist k?sitlevate kasutustingimuste t?itmiseks.
  • Tegutsemiseks heas usus, et selline andmetele juurdep??su v?imaldamine v?i andmete avaldamine on vajalik meie partnerite, klientide, üldsuse ja lemmikloomade turvalisuse ning/v?i tervise tagamiseks.
  • Muude seaduslike ?rieesm?rkide toetamiseks. See h?lmab, kuid mitte ainult, seaduse j?rgimist, lemmikloomade kliiniliste uuringutega j?tkamist, diagnooside ja ravi hindamist.?

Pange t?hele, et lehed v?ivad sisaldada linke v?i viidata meie privaatsusviisidest erinevate muu osapoole lehtedele. Kui sisestate mistahes neile lehtedele isikuandmeid, kehtib teie teabele nende privaatsusavaldused. Soovitame teil tutvuda iga enda külastatava veebisaidi privaatsusp?him?tetega.

V?ime müüa anonümiseeritud andmeid muudele osapooltele ja v?ime jagada anonümiseeritud v?i isikut mitte tuvastavat teavet vastavalt ülalkirjeldatule. V?ime seostada anonümiseeritud v?i mitte tuvastatavat teavet teistest allikatest p?rit muu anonümiseeritud v?i mitte tuvastatava teabega. Lisaks v?ime üldise ?rianalüüsi tarbeks jagada koondatud v?i anonümiseeritud teavet muude osapoolte, n?iteks n?ustajate, reklaamijate ja rahastajatega. N?iteks v?ime oma reklaamijatele ?elda meie veebilehe külastajate arvu ja tuntuimad v?imalused v?i teenused.

Kui kandideerite Marsi ametikohale, t??tleme teie isikuandmeid siin kirjeldatud viisil vastavalt kehtivatele andmekaitse seadustele. Mars austab teie privaatsust ja hoiab t??le kandideerimisel teie isikuandmeid enda teada. Kasutame ja jagame teie isikuandmeid vastavalt sellele privaatsusavaldusele ja all kirjeldatule, kuna need on seotud teie kui t??le kandideerijaga.

Teie kui t??le kandideerija kohta kogutavad isikuandmed
Kui kandideerite Marsi ametikohale, palume teilt oma avalduse hindamiseks esitada isikuandmed. Lisaks v?ite esitada t?iendavaid isikuandmeid (nt harrastused ja sotsiaalsed eelistused). Kogu teavet esitatakse vabatahtlikult ja valite esitatavad isikuandmed ise. Pange t?hele: kui te ei soovi esitada n?utavaid isikuandmeid, v?ib teie m??ramine ametikohale olla piiratud.

Muude osapoolte teave
V?ime hankida teie teavet ka avalikest allikatest v?i muudelt osapooltelt. N?iteks avalduse teabe kinnitamiseks v?i muu osapoole kaudu taustauuringu tegemiseks vastavalt asjakohasele seadusele. Soovi korral v?ite esitada meile isikuandmeid muude osapoolte lehtedelt nagu LinkedIn, kui teie ?ritava v?imaldab. Kui lubate Marsil juurde p??seda nendele isikuandmetele, n?ustute, et Mars v?ib koguda, talletada ja kasutada seda teavet vastavalt sellele privaatsusavaldusele.?

Kuidas Mars kasutab teie kui t??le kandideerija isikuandmeid?
Mars kasutab teie isikuandmeid avalduse t??tlemiseks, sh alumistel eesm?rkidel.?

  • T??le kandideerijate v?rbamine, hindamine ja valimine
  • üldine, personali haldus ja haldamine?
  • Rahuloluuuringute l?biviimine (nt v?rbamis haldamiseks ja t?iustamiseks)
  • T??alas(te) soovitaja(te) kinnitamine, taustauuringu tegemine ja seotud hinnangute andmine
  • Seaduslike ja ettev?tte n?uete j?rgimine (nt mitmekesisuse j?lgimine)
  • Teiega suhtlemine seoses avalduse ja huviga Marsi suhtes
  • Tulevased t??pakkumised, kui lubate seda kasutada

Profileerimine ja automaatne otsustamine
Mars v?ib t??delda teie isikuandmeid ka andmete ja statistilise analüüsi tarbeks. Marsi seaduslike huvide v?i seadusest tulenevate n?uete j?rgimiseks v?ime teie n?usolekul ja vastava seaduse alusel analüüsida v?rbamist rahvusvahelisel tasemel ja j?lgida mitmekesisust. Teil on ?igus keelduda vaid automaatse t??tlemise p?hjal tehtud otsusest, sh profileerimisest, kui selline otsus tekitab teie kohta juriidilisi m?jusid v?i m?jutab teid m?rkimisv??rselt. Mars ei otsusta osana oma v?rbamisprotsessist kandideerijate üle vaid automaatselt.

Kellega Mars jagab teie kui t??le kandideerija isikuandmeid?
Teie isikuandmeid jagatakse vaid nende Marsi partneritega, kes neid tegelikult vajavad, et nad saaksid teha oma ülesandeid ja kohustusi ning seaduslikust ?rivajadusest tulenevalt kolmandate osapooltega. T??le kandideerimisega seotud muud osapooled on v?rbamisagentuurid, n?ustajad ja advokaadid. Need teenusepakkujad v?ivad muutuda vastavalt teid v?rbavale Marsi üksusele ja need v?ivad muutuda aja jooksul. Alati püüame tagada, et isikuandmeid k?sitlevad muud osapooled teeksid seda vastavalt sellele privaatsusavaldusele ja vastavale seadusele.

Kui te ei taha enam, et kasutaksime teie isikuandmeid Marsi v?i muu osapoolte toodete v?i teenuste edendamiseks, saatke e-kiri e-posti aadressile [email protected].

Kui saadame teile pakkumise, v?ite loobuda ka e-kirja teel saadetavatest tulevastest pakkumistest e-kirja l?pus. Osadel juhtudel v?ime küsida teilt n?usolekut enne pakkumiste saatmist e-kirja teel. Keeldumisel ei saa te meilt teatud e-kirju.

Isegi e-kirja teel pakkumistest loobumisel v?ite ikkagi saada e-kirju, mis h?lbustavad, l?petavad v?i kinnitavad meiega juba kokku lepitud ?ritehingut. Nende hulka kuuluvad kirjad teie lemmiklooma tervise, kohtumise meeldetuletuste, registreerumise l?petamise, kasutajaandmete parandamine, parooli taastamise taotlemise, tehingu kinnituste, tarne teadete ja muude meiega tehtud tehingutele vajalike kirjade kohta.

Lisaks v?ime teile pakkuda tekstis?numi v?imalust. Teatud oludes v?ime teilt n?uda meilt tekstis?numite saamise n?usolekut. Igal ajal v?ite keelduda meilt kindlate tekstis?numite saamisest (kehtib muudele, va kohtumise meeldetuletustele), selleks vastake mistahes s?numile tekstiga ?STOP“.?

Ilma selges?nalise m?rketa on k?ik teile saadetavad tekstis?numid tasuta. S?numi, andmeside ja muud kulud v?ivad rakenduda. Vastutate mistahes meie toote v?i teenuse kasutamisest tuleneva mistahes n?utava mobiiltelefoni kulu eest (kasutamine, tellimus jne). Tekstis?numite saatmise ja vastuv?tmise hindade asjus tutvuge oma mobiilside teenusepakkuja hinnakirjaga.

Kuidas on lood laste privaatsusega?

Enamik meie veebilehtedest on loodud ja m?eldud t?iskasvanutele. Nooremale tarbijaskonnale m?eldud veebilehe puhul küsime n?usolekut lapsevanemalt v?i eestkostjalt vastavalt kohalikule seadusele. ?

T?iendava teabe saamiseks lugege meie eriteadet lapsevanematele ja Marsi turundusavaldust. Kui avastate, et laps on seda avaldust rikkudes registreerunud saama uudiskirju e-kirja teel v?i muul viisil esitanud oma isikuandmeid, teavitagee meid sellest siin. Kui avastame lapsevanema loata isikuandmed esitanud alaealise, peatame tema konto ja kustutame k?ik selle kasutaja esitatud isikuandmed niiv?rd, kui see on v?imalik.

Millised on meie huvip?hise veebireklaami p?him?tted?

Rohkem teavet meie huvip?histe veebireklaamide ja küpsiste kasutamise kohta leiate meie m?rkmetest ?Reklaami valikud“ ja ?Küpsised“.
?

Mida peaksite veel teadma?

Kus teie andmeid s?ilitatakse ja t??deldakse?

Meie kogutavaid v?i meile laekuvaid isikuandmeid v?idakse talletada ja t??delda Ameerika ühendriikides v?i mistahes muus riigis, kus asuvad meie v?i meie teenusepakkujate asutused.

Serverid ja andmebaasid, kus isikuandmeid hoitakse, v?ivad asuda v?ljaspool seda riiki, kus te sellele veebisaidile sisenesite, ja ka sellises riigis, kus pole samasuguseid privaatsuskaitseseadusi, nagu on teie koduriigis. Meile esitatavaid isikuandmeid v?idakse saata v?lismaale vastavalt juriidilistele n?uetele. Kogume, t??tleme ja kasutame isikuandmeid vaid vastavalt sellele privaatsusavaldusele.

Kui kaua talletame teie isikuandmeid?

S?ilitame ja talletame teie isikuandmeid vaid niikaua kuni meil on seaduslik ?riline eesm?rk ja vastavalt meie andmete s?ilitamisavaldustele.

Mis saab avalikest isikuandmetest (nagu vestlustubades, teadete tahvlites v?i muudes interaktiivsetes foorumites)?

V?ime pakkuda jututubasid, veebifoorumeid v?i teadetetahvleid v?i muid interaktiivseid piirkondi, kus külastajad saavad postitada kommentaare v?i teavet. Lugege kindlasti vestlustoa, teadaande v?i teadetetahvli, sotsiaalv?rgustike v?i muude interaktiivsete kohtade postitamisreegleid. Teile kehtivad postitatud reeglid ja ka meie lehe kasutamistingimused. Osalemisreeglid v?ivad m??ratleda vanuse ja muid piiranguid nagu kuritahtliku, solvava ?v?i provokatiivse sisu postitamine. K?ik internetti postitatu on avalik teave. Me ei vastuta mitte ühegi vabatahtlikult internetti postitatu eest. Kasutajad peavad internetis olema isikuandmete avaldamisel ettevaatlik.

ülev?tmine

Kui k?ik meie vara v?i osa sellest müüakse teisele osapoolele v?i ta hangib need v?i liitumise puhul annate meile ?iguse anda üle meie poolt teilt kogutud isikuandmed.

Kuidas kaitseme teie isikuandmeid?

Kehtestame vastavad ettev?tlikud ja tehnilised meetmed, et kaitsta teie isikuandmeid. Kui teil on meie kasutatavate turvameetmete kohta mistahes küsimusi, v?ite meiega ühendust v?tta siin.?

Lisaks soovitame teil oma isikuandmete kaitsmiseks tarvitusele v?tta t?iendavad meetmed. N?iteks paigaldage ajakohane viiruset?rke, sulgege veebilehitsejad p?rast kasutamist, peitke sisselogimisandmed ja paroolid ning uuendage aeg-ajalt tarkvara ja rakendusi, et tagada uusimate turbev?imaluste olemasolu.

Isikuandmete rahvusvaheline edastamine

Kui esitate meile isikuandmeid, v?ime edastada need meie sidus- ja tütarettev?tetele v?i teistele osapooltele vastavalt kohalikule seadusele. V?ime edastada teie isikuandmeid ka üle riigipiiride ehk teie riigist v?i ?igusruumist teistesse riikidesse v?i ?igusruumidesse vastavalt seaduslikele n?uetele. Mars kasutab Euroopa Liidust, EEA-st, üK-st ja ?veitsist EEA-st v?ljapoole j??vatesse riikidesse (sh üK-sse) andmete edastamisel peamiselt Euroopa Liidu komisjoni lepingu tüüptingimusi. Lisaks kasutab Mars EL-i ja USA, üK ja USA ning ?veitsi ja USA vahelistes andmete edastamistel ELi-USA andmekaitse raamlepingut Privacy Shield ning ?veitsi ja USA vahelistes andmete edastamistel ?veitsi-USA andmekaitse raamlepingut Privacy Shield. Muude ?igusruumide vaheliste edastuste puhul v?ib Mars toetuda teistest rahvusvahelise edastuse seaduslikest viisidest vastavalt asjakohasele seadusele.

Meie pühendumine andmekaitse raamlepingule Privacy Shield

Mars USA ja selle juhitavad USA tütarettev?tted (vt Marsi USA üksuste ja tütarettev?tete loendit siin) j?rgivad ELi–USA andmekaitse raamlepingut Privacy Shield ja ?veitsi-USA andmekaitse raamlepingut Privacy Shield. Oleme t?endanud Kaubandusministeeriumile, et j?rgivad k?igi Euroopa Liidust, EEA-st, üK-st ja ?veitsist Ameerika ühendriikidesse saadetavate isikuandmete t??tlemisel pühendunult raamlepingu p?him?tteid. Mars vastutab raamlepingu p?him?tete alusel selle eest, et tema kolmandatest osapooltest vahendajad t??tleksid isikuandmeid p?him?tetele vastaval viisil, va juhul, kui Mars t?estab vastutuse puudumist. Osadel juhtudel v?ivad kohalikud v?imuorganid paluda Marsil jagada isikuandmeid seaduslikke p?ringute tarbeks. See h?lmab riikliku julgeoleku v?i ?iguskaitse n?udeid. Raamlepinguga seotud kaebuste v?i küsimuste puhul saavad EL-i, üK ja ?veitsi isikud meiega suhelda siin. Ainult meie kaudu lahenduseta j??nud kaebuste puhul t??tame koos Euroopa andmekaitseasutuste (DPA-de), ühendkuningriigi teabevoliniku ameti (ICO) ning ?veitsi riikliku andmekaitse ja teave voliniku (FDPIC) moodustatud asjatundjate koguga.?

Teatud juhtudel pakub raamleping m?jutatud isikutele ?iguse appi kutsuda siduva vahekohtu. Rohkem teavet raamlepingu lisast 1 siin. Mars USA allub USA f?deraalse kaubanduskomisjoni (FTC) uurimis- ja j?ustamisvolitustele. Kui k?esolevas mitteavalikkuse avalduses ja raamlepingu Privacy Shield p?him?tetes esinevate m?istete vahel esineb lahknevusi, kohaldatakse raamlepingu p?him?tteid. Raamlepinguga t?psemalt tutvumiseks ja meie t?endi n?gemiseks külastage www.privacyshield.gov.

Mida peaksite tegema, kui on küsimusi v?i tahate meiega suhelda??

Teie isikuandmete ?igsuse tarbeks rakendame meetmeid. Osad Marsi kavad v?imaldavad juurdep??su, et n?ha v?i uuendada isikuandmeid internetis. Kontrollige, kus registreerusite, et teada saada, kas saate seal n?ha v?i uuendada oma isikuandmeid.

Kui t??tleme teie isikuandmeid n?usoleku alusel, on teil ?igus n?usolek tagasi v?tta, selleks kl?psake siia. ?Pange t?hele, et n?usolekust taganemine ei m?juta teie isikuandmete meiepoolse t??tlemise seaduslikkust vastavalt enne taganemist antud n?usolekut. Vajadusel v?ite esitada kaebuse oma kohalikule andmekaitse asutusele. Püüame lahendada probleeme, mis on seotud viisil, kuidas k?sitleme teie isikuandmeid. V?ite meiega suhelda igal ajal seoses mistahes küsimuste v?i muredega.

Kuidas saate meiega ühendust v?tta?

V?ite suhelda rahvusvahelise privaatsusmeeskonnaga ja Marsi andmekaitse ametnikuga, selleks kl?psake siin.?

Pühendume koost??le teiega, et lahendada mistahes kaebusi. Mure korral suhelge meiega, selleks kl?psake siin.Teie kirjale vastatakse v?imalikult kiiresti.

üksikandmete ?igused?

Olenevalt teie elukohariigist v?ivad erineda saadaval ?igused. Mars vastab mistahes ?iguste p?ringule vastavalt kohalikele ?igusaktidele.

Kui soovite esitada taotluse mistahes sellise ?iguse asjus, kl?psake siin.

Juurdep??su ?igus

Teil v?ib olla ?igus küsida, kas teie isikuandmeid t??deldakse v?i mitte. Kui nii, v?ite juurde p??seda isikuandmetele ja muule teabele nagu eesm?rgid, isikuandmete kategooriad, saajad (v?i saajate kategooriad), kellele isikuandmed on avaldatud v?i avaldatakse, v?imalusel kindlatele kolmandatele riikidele v?i rahvusvahelistele ühingutele, isikuandmete hoiustamise eeldatav ajavahemik v?i, kui seda ei saa, siis seda ajavahemikku tuvastav kriteerium, teie ?igused jne.?

Sobivusel ja seadusest tulenevalt esitame t??deldavate isikuandmete koopia. Mistahes t?iendava koopia eest v?ime küsida m?istliku tasi vastavalt halduskuludele. Kui esitate p?ringu elektrooniliselt ja, kui pole palutud teisiti, esitatakse teave elektrooniliselt.

Parandamise ?igus

V?ite parandada v?i t?iendada valesid v?i puudulikke isikuandmeid.?

Kustutamise ?igus (??igus olla unustatud“)

V?ite kustutada isikuandmed teatud juhtudel. N?ited leiate alt.?

  • Teie isikuandmeid ei l?he enam t??tlemise p?hjuseks vaja.
  • Taganete t??tlemise n?usolekust ja meil pole muud seaduslikku alust t??tlemiseks
  • Keeldute t??tlemisest ja pole ühtki t??tlemise ülimuslikku alust
  • Teie isikuandmeid on t??deldud ebaseaduslikult
  • Teie isikuandmed tuleb kustutada vastavalt ?igusaktile, mis kehtib meile.?

See ?igus ei rakendu ulatuseni, et t??tlemine on vajalik alumistel eesm?rkidel?

  • V?ljendusvabaduse ja teabe ?iguse kasutamine?
  • J?rgimaks ?igusakti, mis n?uab meile kehtivat seaduslikku t??tlemist?
  • Avalikes huvides ülesande t?itmine?
  • Avaliku huvi p?hjuste nimel rahva tervise valdkonnas?
  • Eesm?rkide t?itmiseks avalikes huides, teadusliku v?i ajaloolise uuringu eesm?rkides v?i statistilistes eesm?rkides?
  • Meie ?igustatud n?uete kehtestamiseks, t?itmiseks v?i kaitsmiseks

?igus piirata t??tlemist

V?ite piirata t??tlemist alumistel p?hjustel.

  • Kahtlete oma isikuandmete ?igsuses, annate meile aega, et kontrolliksime isikuandmete ?igsust?
  • T??tlemine on ebaseaduslik ja keeldute isikuandmete kustutamisest ning taotlete nend kasutamise piiramist ?
  • Me ei vaja enam isikuandmeid t??tlemise eesm?rkidel, kuid teie taotlete neid ?igustatud n?uete kehtestamiseks, t?itmiseks v?i kaitsmiseks?
  • Kasutasite oma ?igust, et keelduda t??tlemise kinnituse viivitusest eesm?rgil kontrollida, kas meie seadused on ülimuslikumad teie omast

?igus andmete porditavusele

V?ite saada meile antud isikuandmed struktureeritud, üldkasutatavas ja masinale loetavas vormingus. V?ite saata need isikuandmed teisele kontrollijale, kui t??tlemine p?hineb n?utaval n?usolekul v?i lepingul ja seda tehakse automaatselt.?

?igus vaielda

Olenevalt teie praegusest olukorrast v?ite vaielda oma isikuandmete t??tlemise asjus, mis tulenevad ?iguslikest eesm?rkidest. L?petame isikuandmete t??tlemise, va juhul, kui meil on m?juvad seaduslikud p?hjused t??tlemiseks, mis on ülimuslikud andmsubjekti huvide, ?iguste ja vabaduste asjus v?i ?iguslike n?uete rakendamiseks v?i kaitsmiseks. Kui isikuandmeid t??deldakse otseturunduse eesm?rkidel, sh profileerimisel, v?ite sellest keelduda igal ajal.

Automaatne otsustamine, sh profileerimine

V?ite vastu vaielda vaid automaatselt tehtud otsuse üle, sh profileerimise, va kohaliku seaduse teatud erandite nimel.. ?

?igus taganeda n?usolekust?

Kui isikuandmeid t??deldakse teie n?usolekul, v?ite sellest taganeda igal ajal ilma, et m?jutaksite enne taganemist antud t??tlemise n?usoleku seaduslikkust.?

?igus anonüümsusele

V?ite paluda anonüümsust. Sel juhul ei koguta ega t??delda teie isikuandmeid. Selle ?iguse kasutamisel ei pruugi me esitada teile n?utavat kaupa v?i teenuseid.

?igus esitada kaebuse j?relevalveasutusele?

V?ite esitada kaebuse j?relevalveasutusele.?

Kui soovite esitada taotluse mistahes ülemise ?iguse asjus, kl?psake siin.

Millised on teie privaatsus?igused Californias?

California seadus lubab sealsetel elanikel taotleda teatud teavet seoses isikuandmete meiepoolse avalikustamisega muudele osapooltele oma otseturunduse eesm?rkidel. Sellise taotluse puhul v?tke meiega ühendust ja m?rkige taotluse pealkirjaks ?Shine the Light“.

2020. aasta 1. jaanuarist lisandus California tarbijate jaoks California seadusesse t?iendavad ?igused.

  1. ?igus teada, mis isikuandmeid oleme nende kohta eelneva 12 kuu jooksul kogunud, kasutanud ja jaganud
  2. ?igus keelduda oma isikuandmete müügist muudele osapooltele (v?i alla 16-aastastele tarbijatele ?igus mitte müüa oma isikuandmeid nende v?i nende vanemate loata). Mars ei müü praegu isikuandmeid
  3. ?igus kustutada oma isikuandmed teatud seadusest tulenevate eranditega
  4. ?igus mitte eristamisele, et saada ettev?ttelt v?rdset teenust ja hindu isegi p?rast oma ?iguste kasutamist

California tarbijad saavad esitada ülemiste ?igustega seotud taotluse, selleks kl?psates siia. V?ite meile esitada taotluse ka helistades numbrile 1-844-316-5985 v?i ühendust v?ttes kindla Marsi üksusega, keda juba tunnete.

  • Banfield Pet Hospital: kl?psates siia v?i helistades 888-899-7071
  • BluePearl Specialty ja Emergency Pet Hospital: kl?psates siia v?i helistades 855-900-8444
  • VCA Animal Hospitals: kl?psates siia v?i helistades 1-844-276-5786

Pange t?hele, et osade nende ?iguste kasutamine on piiratud. V?ite lasta oma nimel taotluse saata volitatud esindajal. Esindaja peab esitama t?endi volitusest ja sellest, et see oleks registreeritud California riigisekret?ri poolt. V?ime keelduda esindaja taotlusest, kui ta ei esita t?endit, et olete teda volitanud.

Enne taotluse l?petamist peame selle kinnitama. N?iteks palume kinnitada varem leitud andmepunkte. Kasutame taotluses olevaid isikuandmeid vaid taotleja isiku v?i asutuse kinnitamiseks.

Kuidas vastame mittej?lgimise avalikustamisse

Kuna pole rahvusvaheliselt tunnustatud ??ra j?lgi“ seadeid, ei toeta me vastavaid veebilehitseja seadeid ja ei osale hetkel raamistikes, mis lubaksid meil vastata teie m?rguannetele v?i muudele mehhanismidele.

Muudatused

Selle privaatsusavalduse muudatused

Kasutame teie isikuandmeid siinses privaatsusavalduses kirjeldatud viisil. Kui otsustame kasutada teie isikuandmeid kogumise ajast erineval viisil, antakse sellest teile teada. Kui privaatsusavalduse inglisekeelne versioon ei ühtki t?lgituga, kehtib inglisekeelne versioon.

欧美乱妇高清免费_欧美90少妇XX00_欧美?日本 亚欧在线观看